Sök

Havretortillas

Busenkla, glutenfria tortillas som görs på havregryn. Använd de precis så som du använder tortillas, som tunnbrödsrulle, till röror eller annat gott.

Ingredienser (5st)

  • 2.5dl Havregryn
  • 2.5dl Vatten
  • 1.25dl Mjölk
  • 2tsk Bakpulver

Gör såhär
Lägg ner havregrynen i en blender och mixa de till ett mjöl. Lägg sedan ner resterande ingredienser och mixa ihopa de tills du får en slät smet. Låt smeten få svälla i ca. 10 minuter.

Hetta upp en non-stick stekpanna på medelvärme och stek dem. När ovansidan har torkat helt och kanterna har släppt så vänder du brödet till andra sidan och låter det stekas i någon minut, båda sidorna ska bli gyllene.

Hoppas att du gillar receptet lika mycket som jag gör.

FLER GODA RECEPT

Ugnspannkaka

Ugnspannkaka till frukost, lunch, middag eller som fika. Ett utmärkt alternativ som passar både stora och små. Toppa valfritt och

Läs mer..

Proteinbagels

Galet lättbakade proteinbagels på endast 3 ingredienser! Baka dem och servera till frukost, brunch eller kvällsgott med valfritt innehåll.

Läs mer..

Musakhanrullar

Lättgjorda musakhanrullar som består av bl.a. kyckling, sumak, olivolja och pinjenötter som omsluts av antingen ett tunnbröd eller vårrulleark. Otroligt

Läs mer..

Vitlöksbröd

Det virala vitlöksbrödet. Gör det hemma och du kommer aldrig mer att köpa färdigt vitlöksbröd, det är SÅ mycket godare.

Läs mer..

Rezz bhalib

Denna rispuddingen från Syrien är väldigt enkel att göra och makalöst god. Toppa den med valfria nötter och sen är

Läs mer..

Rashta bhalib

Denna libanesiska mjölkpuddingen med vermicelli är makalöst god och väldigt enkel att göra. Toppa den med valfria nötter och sen

Läs mer..

Ashtaliye

Denna libanesiska mjölkpuddingen är väldigt enkel att göra och makalöst god. Toppa den med valfria nötter och sirap och sen

Läs mer..
Inga fler inlägg att visa
Rulla till toppen