Sök

Libanesisk coleslaw

Denna vitkålssalladen serveras väldigt ofta till hamburgare i Libanon. Den är väldigt god och enkel att blanda ihop och håller i minst 3 dagar i kylskåpet. Den är perfekt att svänga ihop och servera under sommarens alla grillkvällar.

Ingredienser

  • 0.5st Vitkål
  • 0.5st Rödkål
  • 100g Majs
  • 2dl Majonäs
  • 2msk Strösocker
  • 1tsk Svartpeppar
  • 2tsk Salt

Gör såhär
Skölj och finstrimla både vit och rödkål.

Ta fram en djup och rymlig skål och lägg ner dem. Sila bort vätskan från majsen och vänd ner den. Lägg även i majonäs, strösocker, svartpeppar och salt. Blanda ihopa alla ingredienser och smaka av.

Ställ gärna in salladen kallt i minst 1 timme innan servering så att smakerna hinner sätta sig, gör den gärna dagen innan serveringen. Hoppas att det ska smaka!

FLER GODA RECEPT

Falafel

Äkta arabiska falafel från grunden, detta är hur gott som helst! Det är lite tidskrävande men det är så värt

Läs mer..

Äggrulle

Perfekt mellanmål, kvällsmat och till utflykterna. Proteinrika äggrullar med olivolja, salt och kanel, enklare blir det inte!

Läs mer..

Pommesrulle

Lätt och gott, precis som det ska vara. Denna pommesrulle brukade vi som barn få i väntan på den riktiga

Läs mer..

Labnerulle

Labne är en avrunnen youghurt som breds på ett tunnbröd och toppas med oliver, tomat, gurka, färska myntablad, lite olivolja

Läs mer..
Inga fler inlägg att visa