Sök

Crostini med räkröra

En enkel, fräsch och utsökt förrätt eller tilltugg på buffébordet som passar utmärkt att servera under årets alla högtider såsom påsk, halloween och påsk.

Ingredienser

  • 15st Naturella crostini
  • 1dl Färska räkor
  • 2dl Naturell creme fraiche
  • 2msk Gräslök
  • 1msk Citronjuice
  • Salt och peppar

Topping

  • Gräslök
  • Rödlök
  • Citronskivor
  • Färska räkor

Gör såhär
Finhacka räkorna och gräslöken.
Ta fram en skål och lägg ner creme fraiche, de finhackade räkorna, den finhackade gräslöken, citronjuice samt salt och peppar. Blanda samman allting till en jämn röra och smaka av med salt, peppar och ev. mer citronjuice.

Lägg fyllningen i en sprits eller plastpåse och spritsa ut ungefär en tesked av fyllningen på varje crostini. Toppa med en färsk räka, lite finhackad rödlök, en liten citronskiva och toppa det hela med finhackad gräslök.

Fyllningen kan med fördel göras några dagar i förväg. Vill man göra dem samma dag som de ska serveras så går det utmärkt då crostinin inte blir blöt av fyllningen och de håller sig fint i kylskåpet i minst 2 timmar utan problem.

FLER GODA RECEPT

Sushi

Att göra hemgjord sushi är inte alls så svårt som man kan tro. Det är gott, roligt, lite pilligt, prisvärt

Läs mer..
Inga fler inlägg att visa
Rulla till toppen