Sök

Ost och mortadellarulle

Dessa ost och mortadellarullar är ett utmärkt alternativ till frukost, mellis eller varför inte till utflykten. Delar du de i snittar så blir de extra lyxiga till buffén eller kvällsmyset. Du kan med fördel göra rullen eller rullarna om du gör flera i god tid innan servering.

Ingredienser

  • Tunnbröd – välj mellan sarek, tortilla eller libabröd
  • Salladsblad
  • Valfri hushållsost
  • Mortadella eller salami
  • Tomatskivor

Gör såhär
Ta fram ditt tunnbröd. Skölj salladsbladen och låt vätskan avdunsta så att du inte får blöta bröd.

Lägg sedan på ost, mortadella eller salamiskivor samt tomatskivor.

Förslut ändarna på brödet och rulla sedan tight ihopa rullen. Plasta in rullen i plastfolie om den inte ska serveras/ätas med en gång.

FLER GODA RECEPT

Äggrulle

Perfekt mellanmål, kvällsmat och till utflykterna. Proteinrika äggrullar med olivolja, salt och kanel, enklare blir det inte!

Läs mer..

Labnerulle

Labne är en avrunnen youghurt som breds på ett tunnbröd och toppas med oliver, tomat, gurka, färska myntablad, lite olivolja

Läs mer..

Guldgröt

Varför äta en tråkig havregrynsgröt när man kan äta guldgröt? Denna havregrynsgröt som är smaksatt med bl.a. saffran och kanel

Läs mer..
Inga fler inlägg att visa
Rulla till toppen